JR Collections – De Onderneming

JR Collections vertegenwoordigt diverse zitmeubelfabrikanten. Een goed in elkaar lopende productie van diverse zitmeubelen.

We zijn een familiebedrijf dat naar moderne maatstaven de retail kan verzorgen. Wij plaatsen de vraag van u als ondernemer bij de verschillende fabrikanten, die wij in ons pakket hebben. We zijn niet meer de oude meubelagent. Wij koppelen retail aan de producers. Dat is voor nu en de toekomst. Qua model, prijs en uitvoering kan men bij ons terecht.

Service, kwaliteit en vriendelijkheid zijn de juiste benaming die bij ons passen. Ons team voorziet al onze klanten van de juiste informatie, die nodig is om goed te kunnen ondernemen. Het is immers zo dat u met uw winkel bezig moet zijn en geen tijd heeft voor de kleine rand aspecten zoals leveringen en service. Voor de model ontwikkeling gaan wij vaak in overleg met onze klanten. Zo ontstaan de mooiste en de meest verkochte banken. Qua stofkeuzes is onze collectie onbeperkt. Daarvoor werken wij dan ook samen met vele stofleveranciers in binnen- en buitenland.